Logo Rivee
Image

Huidverzorging

Schrammek

Huidverzorging

Schrammek huidverzorgingen

Al meer dan 60 jaar is Dr. Med. Christine Schrammek Kosmetik gefocust op “beauty”.
Als een dermatoloog en allergoloog heb ik gedurende vele jaren diverse huidproblemen bij mijn patiënten in de kliniek behandeld.


Toen had ik al de wens om een sterkere band te creëren tussen dermatologie en cosmetica met de doelstelling mensen een mooie, gezonde huid te geven. Toen ik de stap zette naar het familiebedrijf, heeft mijn ervaringen in samenwerking met erkende laboratoria geleid tot een eigen huidverzorgingslijn voor het gelaat.
Baanbrekende innovaties zoals de eerste BB crème Blemish Balm of de originele GREEN PEEL® kruidenpeeling hebben van Dr. Med. Christine Schrammek Kosmetik wereldwijd één van de meest populaire merken gemaakt bij schoonheidsspecialisten en gebruikers.


Image

Skinperfector

Image
Image

Guinot

De wetenschap in dienst van de huid. Alle producten ondergaan een reeks van strenge controles en tests die de efficiënte, absolute veiligheid en optimale werkzaamheid waarborgen. Enkel geselecteerde schoonheidsspecialisten die de Guinot-trainingsschool bezochten bieden deze producten aan.

Image

60 jaar geleden legde mijn moeder Christine Schrammek de fundamenten van de originele GREEN PEEL® kruidenpeeling, die mensen met diverse huidproblemen helpt om een zuivere en heldere huid te bekomen.
Het geheim van onze natuurlijke peeling is een mengeling van geselecteerde kruiden die in de huid worden ingewerkt. Het belangrijke in deze methode is een speciale massage van de kruiden die de bloedcirculatie stimuleert en helpt om het metabolisme van de huid te activeren. Met deze methode wordt de tijd om de huid te vernieuwen verminderd van 28 dagen naar 5 dagen – op een natuurlijke manier.
Met mijn medische kennis als dermatoloog, heb ik de voorbije jaren de GREEN PEEL® kruidenpeeling continu verder ontwikkeld. Vandaag kunnen we veel mensen met diverse huidproblemen helpen om een mooie huid te bekomen met deze methode – afhankelijk van het behandelingsdoel, zelfs zonder peeling effect.
De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling wordt exclusief aangeboden bij gecertifieerde schoonheidsspecialisten en dokters. Maak een afspraak met een gecertifieerde partner in jouw buurt en vraag naar een individueel, op maat gemaakt behandelingsplan.


1958
In de jaren 50 ontwikkelde Christine Schrammek de originele GREEN PEEL® kruidenpeeling, een natuurlijke methode voor de exfoliëring van de huid.
1967
In het begin zocht Christine Schrammek naar een ontstekingswerende en kalmerende huidverzorging om te gebruiken na een GREEN PEEL® kruidenbehandeling. Ze ontwikkelde de eerste getinte crème tegen onvolkomenheden – de originele Blemish Balm.
1989
Samen met haar dochter, dermatoloog en allergoloog Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio ontwikkelde Christine Schrammek verder de GREEN PEEL® kruidenpeeling.


1999
Christine Schrammek inspireert mensen over de hele wereld met haar presentaties en demonstraties.
2009
In de daaropvolgende jaren wordt de originele GREEN PEEL® kruidenpeeling uitgebreid met 2 bijkomende methodes om de huidproblemen individueler te behandelen.
2017
Dana wordt het nieuwe GREEN PEEL® gezicht.
Waarom GREEN PEEL® ?
- Een biologische methode op een natuurlijke basis – zonder enige chemische substantie
- Succesvol in meer dan 50 landen en al meer dan 60 jaar
- Individuele behandelingsmogelijkheden voor bijna alle huidtypes
- Verbetering van de huidkwaliteit, oplossing voor diverse huidproblemen
- De enige kruidenpeeling dat een award ontvangen heeft van het Beauty Forum Readers’ Choice Award


- Sterke onzuiverheden
- Lichte tot middelmatige onzuiverheden
- Plotse onzuiverheden of huidreacties bv. Stres gerelateerd
- Verwijde poriën
- Zichtbare, diepe rimpels
- Fijne rimpels
- Ouderdomsvlekken, pigmentatie
- Vermoeide, vale huid
- Oneffen huid, littekens
- Schilferige huid
- Algemene ontevredenheid over de huid, gevoel van ouderdom


GREEN PEEL®
De originele kruidenpeeling
Gemengde en vettige huid / talgcysten
Verouderde en zonbeschadigde huid / huidlaksheid
Huid met weinig circulatie/ vale huid
Littekens
Huidverkleuringen


GREEN PEEL® Fresh Up is de meest milde van de 3 behandelingsmethodes. De huid is gestimuleerd en verfrist – volledig zonder peeling effect.
De natuurlijke kruiden helpen om de circulatie te stimuleren, opent poriën en de huid is in staat om optimaal ingrediënten te absorberen.
GREEN PEEL® Fresh Up laat de huid stralen met een nieuwe frisheid. Cellen zijn gerevitaliseerd en de huidkwaliteit is merkelijk verbeterd. De perfecte behandeling voor een vermoeid uitziende huid.
Tip: GREEN PEEL® Fresh Up is niet alleen geschikt voor het gezicht. Het kan ook toegepast worden op andere zones van het lichaam die blootgesteld zijn aan licht, zoals de handen.
Ook geschikt voor vroegtijdige verouderde huid en bij verlies aan elasticiteit – zelfs of in het bijzonder voor de huid die nog geen zichtbare tekenen van veroudering toont.
GREEN PEEL® Fresh Up voor:
- Vermoeid ogende huid
- Eerste tekenen van huidveroudering
- Vale huidteint
- Behandeling van handen en décolleté


GREEN PEEL® Energy voorziet de huid merkbaar van nieuwe energie. De behandeling stimuleert de bloedcirculatie en het cel metabolisme. Dit zorgt voor een natuurlijke verbetering van de huidstructuur zonder peeling effect.
GREEN PEEL® Energy geeft de huid de natuurlijke energie die ze nodig heeft om cellen te vernieuwen. Ze helpt om leeftijd gerelateerde huidproblemen te verminderen, maar ook bij onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen.
De huiduitstraling is duidelijk verbeterd – perfect als een intensieve behandeling in kuurvorm (verschillende keren per jaar)
GREEN PEEL® Energy voor:
- Onzuiverheden
- Pigmentstoringen
- Rimpels
- Oneffen huid, littekens


De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic is een natuurlijke behandelingsmethode voor huidvernieuwing.
Als een probleemoplosser. GREEN PEEL® Classic is wereldwijd gekend als een oplosser voor diverse huidproblemen zoals een onzuivere huid, litteken. Ze zorgt voor een gezonde en mooie huid in 5 dagen.
De uitgebreide kennis van kruiden, 60 jaar lange ervaring alsook de duizenden tevreden klanten maken van de GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic, één van de meest succesvolle natuurlijke behandelingen wereldwijd.
GREEN PEEL® Classic voor:
- Vergrote poriën, seborrhoeïsche huid
- Zonbeschadigde huid
- Rimpels (als anti-aging profylaxe)
- Huid gevoelig voor vroegtijdige vorming van rimpels met verslapte huidcontouren
- Bepaalde vormen van hyperpigmentatie
- Onzuivere huid, sebum cysten
- Littekens
- Striemen


Wat gebeurt er met de huid tijdens de GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic?
1. Gecertifieerd GREEN PEEL® specialist brengt de kruidenmengeling aan en masseert ze in de huid. De mengeling bestaat enkel en alleen uit plantenextracten en bevat geen agressieve substanties of zuren.
2. Micropartikels van de kruiden penetreren in de bovenste lagen van de huid. De duur en intensiteit van de massage hangt af van het huidtype en de structuur.
3. Plantaardige ingrediënten zorgen voor een aantal reacties in de huid. Eerst en vooral wordt de circulatie verhoogd.
4. Het resultaat is een betere toevoer van zuurstof naar de huidcellen, die hun metabolisme activeert.
5. Het intensieve effect van de kruiden versnelt het natuurlijk regeneratieproces van de cellen. Celvernieuwing is gestimuleerd en nieuwe collagene vezels worden gevormd.
6. De huid begint zichtbaar te vervellen. Geleidelijk komen de bovenste lagen van de epidermis los, tezelfdertijd worden nieuwe, jonge cellen naar de huidoppervlakte geduwd.
7. Het huidvernieuwingsproces is voltooid na vijf dagen. Jouw “oude” huid is vervangen door een nieuwe, frisse en zuivere huid. Normaal heeft de huid 28 dagen tijd nodig om zichzelf te vernieuwen. De GREEN PEEL® methode vermindert dit proces naar 5 dagen.


De behandeling
Dag 1
Kijk uit naar een korte break bij jouw schoonheidsspecialist
Na een grondig intake gesprek en een uitgebreide huidanalyse start de schoonheidsspecialist met een milde reiniging om de huid voor te bereiden. Daarna volgt het belangrijkste deel van de behandeling. De vers gemaakte kruidenmengeling wordt aangebracht en in de huid gemasseerd. Afhankelijk van de behandelingsdoelstelling kan de duur en druk van de massage variëren.
Na de behandeling kan de huid lichtjes rood zijn en je kan een lichte tinteling voelen. Dit is absoluut normaal en toont aan dat de kruiden hun werk doen in de huid. Voor de verzorging thuis ontvang je een set producten, aangepast aan jouw huidtype, die het resultaat van de behandeling ondersteunen.
Dag 2
De roodheid en prikkeling van de huid vermindert merkbaar. De plantaardige ingrediënten ontplooien hun volle kracht en versnellen verder het vernieuwingsproces. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de thuisproducten regelmatig te gebruiken. Jouw huid is optimaal beschermd en verrijkt met waardevolle ingrediënten.
Dag 3
Je huid begint nu te schilferen of te vervellen. De intensiteit van het vervellingsproces hangt af van de dikte van de hoornlaag, de huidconditie en jouw persoonlijk metabolisme conditie.
Dag 4
Het vernieuwingsproces heeft zijn piek bereikt. De bovenste laag van de epidermis lost op en nieuw jonge huidcellen bereiken de huidoppervlakte.


Verwen jezelf een dagje thuis en ondersteun het vervellingsproces door de producten aan te brengen. Ontspan jezelf – je hebt het verdiend.
Nota: de vervelling van de huid is niet noodzakelijk. De intensiteit van de vervelling heeft geen invloed op het behandelingssucces.
Dag 5
Het vernieuwingsproces van jouw huid is nu gefinaliseerd, de oude huid is weg, de nieuwe, frisse en zuivere huid verschijnt. Vandaag heb je een afspraak bij jouw schoonheidsspecialist voor de Beauty Finish Treatment. Tijdens de massage wordt eventuele resterende oude huid verwijderd en je kan ontspannen bij een kalmerend masker.
De schoonheidsspecialist voorziet de huid van waardevolle ingrediënten, want de huid is nu in het bijzonder toegankelijk en het behandelingseffect wordt nog eens versterkt.
Jouw huid is zichtbaar verjongd na de GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic. De nieuwe, frisse huid is nu gevoelig. Rechtstreeks zonlicht, zonnebaden moet gedurende 6 tot 8 weken vermeden worden. Breng Optimum Protection Cream met SPF 20 aan tijdens deze periode.


Studies bevestigen het succes
De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic is één van de meest bewezen methodes van natuurlijke huidvernieuwing. Klanten van over de hele wereld vertrouwen de GREEN PEEL® principes – ook omdat de kruidenpeeling een oplossing biedt voor bijna alle huidproblemen.
Onzuivere huid, talgcysten – opmerkelijke verbetering van de huidstructuur
Litteken – opmerkelijke verbetering van het reliëf van het litteken
Pigmentstoring, huidverkleuring – duidelijke verheldering van de hyperpigmentatie
Vroegtijdige rimpelvorming – duidelijke verbetering van de rimpel
Pagina 17
Zichtbare resultaten – vastgesteld door ultrasone metingen
De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic kan ieder huidtype, bij iedere leeftijd helpen.
Tijdens het ultrasound onderzoek na de behandeling toont de huid een duidelijke verhoging van de huiddichtheid.
Onzuivere huid
Normalisering van het weefsel
Stevigere huid, 40% meer opgespannen
Verouderde, zonbeschadigde huid
Regeneratie van het weefsel


Is GREEN PEEL® pijnlijk?
Bij de drie behandelingsmethodes worden de GREEN PEEL® kruiden in de huid gemasseerd, wat kan leiden tot een tintelend, prikkend gevoel, afhankelijk van de massagedruk en huidconditie. De kruidenmassage kan wat ongemakkelijk aanvoelen maar is niet pijnlijk. Het is geen wellness behandeling maar het is draaglijk. Als je je zorgen maakt vóór een GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic, kan je eerst een lichtere methode GREEN PEEL® Fresh Up en Energy laten uitvoeren.
Kan GREEN PEEL® uitgevoerd worden tijdens de zomerperiode?
Ja GREEN PEEL® kruidenpeeling wordt toegepast in meer dan 50 landen, ook in Zuid-Afrika waar de zon het hele jaar door schijnt. Een GREEN PEEL® behandeling kan ieder moment van het jaar uitgevoerd worden. Maar het is correct dat direct zonlicht moet vermeden worden na een GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic.


Kan ik naar buiten gaan na een GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic?
Absoluut! Let wel, iedere huid is anders. De mate van vervelling kan niet bepaald worden vóór de behandeling. Bij de meeste klanten begint de huid te vervellen op de derde dag na de behandeling. Het proces eindigt over het algemeen op de vijfde dag na de Beauty Finish Treatment. Als je je absoluut niet wil tonen in het publiek tijdens het vervellingsproces, kan je de behandeling het best plannen op een woensdag. De vervelling valt dan in een weekend. De post behandeling wordt dan ingepland op maandag. De uitvaltijd bij een PCA peeling of Fenol peeling is veel langer, tussen 10 tot 14 dagen.
Mijn huid vervelt niet. Heeft de GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic geen invloed op mijn huid?
Hoe sterk je huid vervelt, hangt af van jouw individuele huidconditie. Maar de graad van vervelling heeft absoluut geen invloed op het effect van de GREEN PEEL® kruidenpeeling Classic. De kruiden wekken altijd een vernieuwing en regeneratieproces op van de huid.
Pagina 20
Kan je derma.cosmetics?
Tijdens jouw GREEN PEEL® behandeling worden bijkomende producten van Dr. Med. Christine Schrammek Kosmetik aangebracht om de huid te reinigen en te verzorgen.
Dr. Med. Christine Schrammek Kosmetik focust op een optimaal gezonde huid dankzij de resultaatgerichte cosmetics voor meer dan 60 jaar. Alle producten zijn ontwikkeld door de eigenaar, dermatoloog, allergoloog en anti-aging expert Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio en haar research & development team. Alle producten zijn op maat gemaakt voor verschillende huidnoden en zijn gecombineerd met innoverende en bewezen ingrediënten. Met de hoge concentraties ingrediënten bereiken de verzorgingsproducten excellente resultaten.
Het is onze wens en ons doel om mensen te helpen – omdat een mooie, gezonde en verzorgde huid bijdraagt tot een positieve ingesteldheid in het leven. Ontdek de perfecte verzorging voor jouw huidvereisten – jouw schoonheidsspecialist zal je hierin grondig adviseren.
Waar staat derma.cosmetics voor?
- Een huidverzorgingsconcept dat dermatologische knowhow met kwalitatieve huidverzorging combineert
- Een goed gestructureerde verzorgingsgamma met 7 lijnen ontwikkeld voor verschillende huidcondities
- Doelgericht behandelingsconcept met maximale effecten
- Voor de sceptische consument met hoge verwachtingen omtrent medische competentie, efficiëntie en veiligheid voor de huid
- Bevat ingrediënten in hoge concentraties met bewezen doeltreffendheid
- Huidtolerantie dermatologisch getest en bewezen voor alle producten

Rivée

Schoonheid op maat

1

Huidverzorging

Schrammek huidverzorgingen
Preventie om schoonheid en gezondheid te bewaren. Green Peel met een toekomstplan…

2

Endermologie

Lipomassage is efficiënt daar waar lichaamsoefeningen en voedingshygiëne niet volstaan…

3

Medische pedicure

Medische Pedicure
Hoe is het met uw voeten gesteld?
Onze voeten dragen zware lasten…

4

Voetreflexologie

Voetreflexologie
Is een natuurlijke behandelingswijze waarbij met duim en vingers verschillende "reflexzones" op de voet worden bewerkt…

5

Hot Stone Massage

Hot stone massage is een heerlijk relaxerende lichaamsbehandelin. De massage gebeurt met warme olie…

6

Gelnagels

Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels gebracht. Om de nagels te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van de zogenaamde…

7

Permanente ontharing

Een definitieve Laserontharing
U zou graag voor eeuwig verlost zijn van storende haartjes? Dan biedt een laserontharing met het Lightsheer…

8

Permanente make-up

Eersteklas permanente make-up bij Rivée in Veldegem
Permanente make-up vraagt een geoefende hand en een perfectionistische instelling om het juiste lijntje aan te brengen…

9

Prijslijst

Natuurlijk wil u een idee wat een behandeling kost! Daarom hebben wij een overzichtelijke prijslijst gemaakt. Natuurlijk komt u nog meer te weten in ons instituut waar wij een pakket op uw maat…

Beauty for you

Image

Schoonheid op maat

C

Contactgegevens

Rivée Schoonheidsinstituut
Astridstraat 20 A
8210 Veldegem
Btw: BE 0 855 442 604
info@rivee.be
Tel: 050/28 18 49
Gsm: 0479 561 278

O

Openingsuren

Openingsuren:
Dinsdag tot vrijdag: 9u00 - 18u30
Zaterdag: 9u00 - 13u00
Zondag & Maandag gesloten

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies vindt u in onze privacyverklaring. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.